"Bulunmaz Hint kumaşı sanıyor"

Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher bu haftaki köşesinde Galatasaray ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"Bulunmaz Hint kumaşı sanıyor"
07 Ekim 2022 - 11:30
Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, 'Buruk'a tuzak kuruyorlar' başlıklı yazısında sarı-kırmızılı takımda yaşanan son gelişmeleri kaleme aldı. Şenher, Kerem Aktürkoğlu hakkında da görüşlerini paylaştı. 

Yazıdan dikkat çeken kısımlar şu şekilde;

Kerem ve Yunus’un performanslarını artırmak için Buruk her şeyi yapıyor. Bu iki futbolcu da yükselişe geçecekler. Kerem kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor ve havalarda. Tahminim o ki artık ayakları yere basacak. Bu kadar yıldızın arasında hiçbir şey olmadığını anlayacak ve gerçek futboluna dönecek. 

Yunus için o kadar karamsar değilim. Mutlaka geçen seneki çizgisine gelecek, gelmek mecburiyetinde... Ama işin bir gerçeği var. 40 tane hocayla konuştum, hepsinin söylediği bir tek şey var; ‘Okan hoca doğru yapıyor, bu iki futbolcuyu kazanmak için her şeyi deniyor’. 
Düşünün Kerem ile Yunus kesik yediler... Barış Alper, Kazımcan, Emre Taşdemir ve Berkan’ın kalitesi Yunus ve Kerem’in çok altında. Ben takıma artı bir katkı getireceklerini düşünmüyorum.

"Okan hoca hangi lisanı konuşuyor?"

Barış süratli ama kafasını havaya kaldırmıyor, hep yere bakıyor. Bir maç oynasa herkes Okan Buruk’u ‘Neden Kerem’i kestin’ diye bu kez eleştirmeye başlayacaklar. Bunlara ek olarak Okan Buruk tercümansız futbolcularla hangi lisanı konuşuyor? Bakın bilmeyenlere söyleyeyim, İngilizcesi üst seviyede, İtalyancası da yüzde 50’lerde. Eleştiri yapanlar elini vicdanına koysunlar ve mantıklı eleştiri yapsınlar. 

Son sözüm de Icardi için... Bu futbolcuyu rahat bıraksınlar. Karısı Wanda, Galatasaray forması giymeyecek, oyuncunun kendisi giyecek, golleri o atacak. Bu kadar çok magazin konuşmak inanın hiç yakışmıyor. Herkesin özel hayatında sorunlar olabilir." 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum