Galatasaray'da Sacha Boey'ın yeni maaşı

Galatasaray, Fransız sağ bek Sacha Boey ile yeni sözleşme konusunda anlaşırken genç futbolcunun alacağı yeni maaş ve serbest kalma maddesi de belli oldu.

Galatasaray'da Sacha Boey'ın yeni maaşı
07 Ekim 2022 - 11:26
Galatasaray ile Sacha Boey arasında başlayan kontrat görüşmeleri, kısa sürede mutlu sonla tamamlandı. Geçtiğimiz sezon başında 1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve 480 bin Euro yıllık ücret kazanan 22 yaşındaki futbolcu, uzun süredir talep ettiği zamlı sözleşmeyi kaptı. Yapılan yeni anlaşmaya göre Boey, bu sezon da dahil olmak üzere artık senelik 1 milyon Euro kazanacak. Yeni sözleşmedeki en dikkat çeken detay ise serbest kalma maddesi.

Buna göre Boey, 13 milyon Euro ödenmesi halinde istediği kulübe gidebilecek. Özellikle bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan genç futbolcuyu, Fransız kulüplerinin yakından takip etmeye başladığı ve devre arası gelmeden kulübün ciddi tekliflerle karşılaşabileceği ifade ediliyor.

Kısa süre önce 23 yaşındaki Danimarkalı stoper Victor Nelsson'a da 300 bin Euro zam yapan ve yıllık ücretini 1.2 milyon Euro'ya çıkaran Galatasaray Yönetimi, böylece BAY haftasında genç ve mutsuz oyuncuların moralini ciddi anlamda yükseltmiş oldu. Şimdi sırada Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün'ün sözleşmeleri var. (Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum