Bundan sonra Premier Lig dışında oynayacağım

Beşiktaş’ın peşinde olduğu iddia edilen Manchester United’ın sembol futbolcusu, “Manchester United ve Everton dışında başka bir Premier Lig takımında oynamam. Ayrılırsam kariyerime başka bir ligde devam edeceğim” dedi.

Bundan sonra Premier Lig dışında oynayacağım
27 Mayıs 2017 - 10:33

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını önemli isimlere yönelerek sürdüren Beşiktaş’ta birkaç gündür adı geçen dev yıldız Wayne Rooney’nin İngiliz basınına yaptığı açıklamalar siyah-beyazlıları heyecanlandırdı.

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren, talip olduğu Mario Mandzukic’in Juventus’la sözleşmesini yenilemesi üzerine yeni hedeflere yönelen Beşiktaş yönetiminin, İngiliz futbolunun sembol ismi Wayne Rooney ile temasa geçtiği iddia ediliyor.

Kulislerde Wayne Rooney ismi sıkça konuşulurken, İngiliz futbolcudan da ilginç bir açıklama geldi. Başta İngiltere olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını vurgulayan golcü oyuncu şöyle devam etti:

“Ancak şunu söyleyebilirim, Premier Lig’de Manchester United ve Everton formalarını giydim. Bu iki takım dışında başka bir Premier Lig takımında oynamam. Ayrılırsam kariyerime başka bir ligde devam edeceğim.”

ÇİN KULÜPLERİ DE PEŞİNDE

Gelecek sezon genç yıldızların ağırlıkta olduğu bir kadro kurmayı planlayan Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, Wayne Rooney’nin ayrılmasına onay vereceği de konuşuluyor. Bugünlerde transfer trafiği çok yoğun olan İngiliz futbolcunun talipleri arasında Çin kulüpleri de bulunuyor.

2004 yılından bu yana formasını giydiği Manchester United ile 2014’te sözleşme yenileyen Wayne Rooney’nin 2019 yılının mayıs ayına kadar kontratı bulunuyor. Beşiktaş, Premier Lig ekibinden haftalık 300 bin pound ücret alan Rooney’yi kiralamak için temaslarını sürdürüyor Bu sezon Manchester United forması ile 39 resmi maça çıkan Rooney 8 gol atarken 9 da asist yaptı.
Kaynak: Fanatik

YORUMLAR

  • 0 Yorum