Fenerbahçe'nin kaleci hedefi İtalya'dan

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Udinese forması giyen Orestis Karnezis için nabız yokluyor.

Fenerbahçe'nin kaleci hedefi İtalya'dan
27 Mayıs 2017 - 10:45

Süper Lig'de son iki haftaya girilirken Avrupa Ligi'ne direkt gitme şansını kullanmak isteyen Fenerbahçe, gelecek sezonun transferleri için de çalışmalarını yürütüyor. Daha önce kaleci için Arsenal forması giyen David Ospina ve İran'da Persepolis'te oynayan Alireza Beiranvand ile ilgilenen Sarı-Lacivertliler'in son adayı İtalya'da Udinese forması giyen Orestis Karnezis.

HENÜZ RESMİ BİR TEKLİF YOK

Sporx'in Yunan gazeteci Sotiris Tampakos'u kaynak göstererek hazırladığı haberde Sarı-Lacivertliler'in Orestis Karnezis için nabız yokladığı ancak henüz resmi bir teklif yapılmadığı belirtildi. 

8 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATTI

Bu sezon ligi 12. sırada tamamlayan Udinese, ligde ilk 7 dışında en az gol yiyen iki takımdan biri olurken Karnezis de takımıyla çıktığı 33 maçta kalesinde 45 gol gördü. Yunan file bekçisi 8 mücadelede de rakip oyunculara skor şansı tanımadı. 

YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

Gösterdiği performansla takımının düşme korkusu olmadan kapattığı sezonda Udinese taraftarları, Orestis Karnezis'i MVP yani sezonun en değerli oyuncusu olarak seçti. 

SÖZLEŞMESİ 2019'DA SONA ERİYOR

2013 yılında Panathinaikos'tan Udinese'ye transfer olan 31 yaşındaki file bekçisi, bir gün sonra Granada'ya kiralandıktan sonra 2014'te yeniden İtalyan ekibine döndü. 2015-2016'da takımının bütün lig maçlarında kaleyi koruyan, tecrübeli file bekçisinin sözleşmesi 2019 yılında sona eriyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum