Burak da 'bırakma' kararı aldı ama…

Makedonya maçının sonrası uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran ve fiziki müdahalede bulunan Arda Turan’ın, milli formayı bıraktığını açıklamasının ardından, yakın arkadaşı Burak Yılmaz da bu konuda kararını verdi.

Burak da 'bırakma' kararı aldı ama…
09 Haziran 2017 - 09:27

Pazar günü Kosova ile yapacağı Dünya Kupası eleme maçına hazırlanan A Milli Takım’da bir şok daha yaşandı. Arda’nın ardından Burak Yılmaz da milli formayı bırakma kararını arkadaşlarıyla paylaştı. Ancak, daha sonra milli futbolcu bu kararından vazgeçti. 

Arda Turan’ın gazeteci Bilal Meşe olayı sonrası düzenlediği basın toplantısında Ay-yıldızlı formayı bıraktığını açıklamasının şokunu hala yaşayan milliler Burak Yılmaz’ın da aynı kararı aldığını söylemesiyle tam anlamışla şok oldu. 

En yakın arkadaşı Burak Yılmaz'ı ve arkadaşlarını aldığı kararla şok eden Arda Turan’ın, milli takımın Slovenya'da takım otelinden ayrılmadan önce arkadaşları ile bir araya geldiği öğrenildi.

ORTALIK BUZ KESTİ

Milli futbolcuların bulunduğu ortamda Burak Yılmaz sürpriz bir çıkış yaptı. Hürriyet’in haberine göre, Arda’nın durumundan etkilenen Burak, oldukça duygulu anlar yaşarken, “Ben de bırakacağım. Sen böyle bir karar aldıysan ben de milli takımı bırakıyorum” dedi. 

“BU MİLLİ DAVA”

Ortalık bir anda buz keserken, Arda Turan, yakın arkadaşına “Hayır, benim yaşadığım konu ayrı ve beni bağlar. Bu milli dava ve milli forma. Senden dostun olarak rica ediyorum asla böyle bir şey yapma” dediği iddia edildi. 

Bu konuşma sonrası Arda’nın sözlerinden etkilenen Burak Yılmaz da “Haklısın” diyerek kararından vazgeçtiği bildirildi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum