Talisca'da hesaplar şaştı

Gelecek sezonda iddialı bir ekip kurmanın hedefinde olan Beşiktaş, Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca’da maaş engeline takıldı.

Talisca'da hesaplar şaştı
09 Haziran 2017 - 09:32

İki sezon üst üste şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş, mevcut iskeleti koruyup eksik bölgelere transfer yapmanın peşinde. Bu doğrultuda önceliği iç transfere vermiş olan Fikret Orman ve ekibi, Anderson Talisca için yoğun mesai harcayacak.

Oyuncu için Porto’da yetkililerle görüşen Fikret Orman, Benficalı yetkililerle 2 milyon euro kiralama ücretinde anlaştı. Oyuncunun Beşiktaş’ta oynayıp Devler Ligi’nde boy gösterecek olmasına itiraz etmeyen Benfica, transferde son noktada oyuncuyu işaret etti.

ZAM TALEP EDİYORUM

Talisca, Benfica ile Beşiktaş’ın anlaşmasının ardından Beşiktaş’a yeni mesajını yolladı. Geçen sezon yapılanma nedeniyle 1.5 milyon euro aldığını belirten başarılı oyuncu, bu sezon ücretinde iyi bir iyileştirme talep etti.

Menajeri vasıtasıyla Beşiktaş’a zam talebini ileten Talisca, 1.5 milyon euro olan maaşını 3.5 milyon euro olarak değiştirilmesini istedi. Beşiktaş’ın mevcut durumda takım içi dengeleri bozmamak için Talisca’nın istediği tutara onay vermese de oyuncuya iyi bir teklif sunulacak.

Beşiktaş, önümüzdeki günlerde Anderson Talisca’nın menajeriyle bir araya gelip transfere netlik kazandıracak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum