''Burak Yılmaz gibi bir yıldızları var''

İtalya forması giyen Alessandro Florenzi, Türkiye maçında özellikle Burak Yılmaz'a önlem aldıklarını söylerken, EURO2020'deki favori takımın da Fransa olduğunu açıkladı.

''Burak Yılmaz gibi bir yıldızları var''
10 Haziran 2021 - 14:16
A Milli Takımımızın rakiplerinden İtalya'da forma giyen Alessandro Florenzi, düzenlenen basın toplantısında hem EURO2020'yi hem de ilk maçı değerlendirdi. Alessandro Florenzi Türkiye'nin güçlü bir rakip olduğunu söylerken, Burak Yılmaz'dan çekindiklerini de dile getirdi.

Başarılı savunma oyuncusu yaptığı açıklamada Türkiye ve Burak Yılmaz ile ilgili ''Türkiye harika oyunculara sahip güçlü bir rakip. Burak Yılmaz gibi bir yıldıza sahipler. Fransa'da çok iyi bir sezon geçirdi. Biz de takım olarak hazırız. Türkiye'yi çok iyi analiz ettik. Onları nasıl yeneceğimizi biliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ı durdurmak için özel olarak analiz ettiklerini söyleyen Florenzi ''Burak Yılmaz ile ilgili özel bir analiz videosu izledik. Nereden şutlar atar, nasıl gol atar izledik. Türkiye genel olarak ceza sahası dışından çok şut atan bir takım. Çok dikkatli olmalıyız'' dedi.

Florenzi'ye göre favori Fransa

EURO2020'deki favorisini de açıklayan Florenzi ''EURO 2020'deki en güçlü takım Fransa. Tüm yıl boyunca Kylian Mbappe ile birlikte oynadım. Açık şekilde Fransa favori'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum