Bursaspor'da çifte imza

Yeşil-beyazlılar, Cristian Chagas Tarouco (Titi) ve William Troost-Ekong ile üçer yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Ali Ay, öncelikli hedeflerinin defans hattına takviyeler yapmak olduğunu açıkladı.

Bursaspor'da çifte imza
08 Temmuz 2017 - 19:33

Bursaspor’da Brezilyalı Titi ve Nijeryalı Ekong resmi sözleşmeye imza attı.  Taraftara açık olan imza töreninde konuşan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, öncelikli hedeflerinin defans hattına takviyeler yapmak olduğunu ifade etti.

Başkan Ay, bu durumu daha önce kendisinin ve teknik direktör Paul Le Guen'in de dile getirdiğini hatırlatarak, “'İlk transferimiz olarak Barış'ı aldık. İkinci transferimiz Titi oldu. Üçüncü transferimizde Ekong ile anlaştık. Bursasporumuza, camiamıza ve taraftarımıza hayırlı olsun. Ben kendilerine çok güveniyorum. Bir sağ bek daha aldık mı defans bloğumuz tamamlanmış olacak. Diğer transferler için hocamızla görüşüyoruz” açıklamasında bulundu.

Süper Lig'de, merhum İbrahim Yazıcı'nın adının şu ana kadar sezona verilmemesiyle ilgili bir soruya Ali Ay, “Demek ki bunun için daha fazla lobi yapmamız lazım, çalışmamız lazım. Onu yapacağımıza bu sezon sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu. 

TİTİ: BAŞARIYA AÇIM

Bursa temsilcisinin yeni transferi Titi de transferin kariyeri için önemli bir adım olduğunu belirterek, “'Enerji dolu ve başarıya açım. Bursaspor forması altında çok önemli işler yapacağız. Kulüp başkanına teşekkür ediyorum. Takımıma katkı vererek, iyi şeylerin yaşanmasında bu sezon pay sahibi olacağım” dedi. 

Titi, hakkında Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları olmasına rağmen neden Bursaspor'u tercih ettiğini ise “Çünkü burada olmak istedim. Bu kulübün büyüklüğünün ve taraftarın tutkusunun farkındayım. Bunun için buraya geldim. Umarım, bu tutkulu taraftarın istediği oyunu ortaya koyar, zaferlerle dolu bir yıl geçiririz. Buraya gelmemdeki sebepler bunun dışındakiler değildi” şeklinde cevapladı. 

“GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Nijeryalı stoper Ekong ise Bursaspor'un ilgisini duyduğu andan itibaren transferin gerçekleşmesini için büyük heyecan duyduğunu söylerdi. Ekong, “Bursa çok büyük bir kulüp ve ben taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mesajlarıyla bana çok güzel karşılama yaptılar. Umuyorum ki ben de katkı vereceğim ve taraftarımızla güzel günler göreceğiz. Bu sezon defans anlamında elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum