Fenerbahçe'ye erken uyarı

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe Düzce'de Romen rakibi CS Juventus Bucuresti'ye 3-2 yenildi.

Fenerbahçe'ye erken uyarı
08 Temmuz 2017 - 19:59 - Güncelleme: 08 Temmuz 2017 - 23:41

Valbuena, Dirar, Mehmet Ekici, Kameni gibi 4 ismi kadrosuna katan Fenerbahçe ilk hazırlık maçında şok bir skorla karşılaştı.

Romanya 1.Ligi'ne bu sezon yükselen CS Juventus Bucuresti'ye karşı 43 dakikada 3-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe ikinci yarıda Mehmet Ekici'nin attığı 2 golle sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Fenerbahçe maça; Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Aatif Chahechouhe, Robin van Persie 11'i ile başladı.

Maç boyu savunmada dağınık, hücumda kötü gözüken Fenerbahçe'de yeni transfer Valbuena vasat bir görüntü ortaya koyarken Robin van Persie yine çok kötü bir performans gösterdi ve ilk yarı sonunda oyundan alındı.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan konuk takım 4.dakikada Musca'nın kafa golüyle 1-0 öne geçti.

17.dakikada Şener-Volkan Demirel ikilisinin büyük hatası sonucu Bajaneru topu boş kaleye gönderdi.

43.dakikada Petre'nin ceza alanı dışından attığı şutta Volkan yine büyük bir hatayla topun ağlara gidişine neden oldu.

İkinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başlayan Fenerbahçe daha istekli göründü. 56 ve 66. dakikalarda Mehmet Ekici'nin attığı iki gol farkı bire indirdi. İkinci golünün hemen ardından sakatlanan Mehmet Ekici yerini Samed Karakoç'a bıraktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe ilk hazırlık maçını 3-2 kaybetmiş oldu.

Sarı-lacivertli takım bu akşam İstanbul'a dönecek ve 11 Temmuz'da İsviçre'nin Lozan şehrine giderek hazırlıklarına burada devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum