Bursaspor'da seferberlik

Süper Lig’in son haftasında cumartesi günü Trabzon deplasmanından 1 puan alması halinde küme düşmekten kurtulacak olan yeşil-beyazlılar Ordu’da kampa girdi. 54. kuruluş yıldönümünü bugün kutlayan Bursaspor’da kent, takıma destek sözü verdi.

Bursaspor'da seferberlik
01 Haziran 2017 - 11:41

Spor Toto Süper Lig’de son 6 maçında puan alamayan ve 34. haftaya düşme tehlikesi ile giren Bursaspor, cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde kenetlendi. Trabzon deplasmanında 1 puan alması halinde Süper Lig’de kalacak olan yeşil-beyazlılar, dün zorlu maç için Bursa’dan ayrılarak uçakla Ordu’ya giderek kampa girdi.

Yeşil-beyazlı kafileyi Yenişehir Havalimanı’ndan uğurlayanlar arasında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay da vardı. Burkay havalimanında futbolculara yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“3 MİLYON BURSALI YANINIZDA”

“Trabzonspor maçında yanınızda yarım asırlık mazi ve 3 milyon Bursalı’nın olduğunu unutmayın. Maçın başlama düdüğüyle beraber sizin yanınızda olacaklar. Bu inançla ve bu güvenle oynayın. Bursa kenti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın yanındadır. İnşallah zaferle buradan döneceğiz.”

İbrahim Burkay, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendilerinin de maç günü Trabzon’da yeşil-beyazlı takımın yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

Teknik direktör Adnan Örnek’in geçen hafta sonu Gençlerbirliği yenilgisinden sonra istifa etmesinin ardından antrenör Mustafa Er’in çalıştırdığı yeşil-beyazlılar Ordu’da Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

54. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Bu arada, bugün Bursaspor Kulübü’nün 54. kuruluş yıldönümü de kutlanıyor. Bursaspor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadaleri kullandı:

“54 yıl önce 1 Haziran 1963 tarihinde Bursaspor’umuz, Bursa’mızın köklü amatör spor kulüpleri Acar İdmanyurdu, Pınarspor, İstiklal, Çelikspor ve Akınspor’un birleşmesi ile Türk spor tarihindeki yerini aldı.

Kulübümüze kuruluşundan bugüne kadar hizmet veren tüm başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik adamlarımıza, sporcularımıza, personelimize, taraftarımıza, basınımıza, reklam ve sponsorlukları ile destek veren firma ve kuruluşlara şükranlarımızı sunuyor, aramızdan ayrılmış olan bütün Bursasporluları özlem ve rahmetle anıyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum