Bursaspor'dan tarihi galibiyet

Ligde kalma umutlarını son haftaya bırakan ve Trabzonspor deplasmanında geriye düşen Bursaspor, müthiş bir geri dönüşle maçı kazanarak ligde kalmayı başardı.

Bursaspor'dan tarihi galibiyet
03 Haziran 2017 - 19:15

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında tarihinin en kritik mücadelelerinden birine çıkan Bursaspor, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 geriden gelerek 2-1 yendi ve ligde kalmayı başardı. 

Medical Park Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitklikle sona ererken 55'te sahneye çıkan Hugo Rodallega attığı golle âdeta misafir ekibi yıktı. Ancak çabuk toparlanan Yeşil-Beyazlılar, sadece altı dakika sonra 61'de Jorquera ile durumu eşitleyerek umutlandı. 69'da sahneye çıkan takımın yıldızı Pablo Batalla attığı şık golle Timsah'ı 2-1 öne geçirdi ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi. Geriden gelen Bursaspor, Rizespor'un sıralamada üzerinde kalarak lige tutunmayı başardı. 

SON HAFTAYA KALDI

Ligde son 6 maçını da kaybeden ve hiç beklenmedik bir şekilde küme düşmeme mücadelesine giren Bursaspor, çok zorlu Trabzonspor karşısında geriden gelerek kazandı ve ligde kalmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum