Bursaspor Yıldıray Baştürk'ü getiriyor

Ali Ay yönetiminin, eski milli futbolcuyla Sportif Direktörlük görevi için anlaştığı belirtildi. Yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç çıkınca, Baştürk’ün Bursa’ya geleceği ifade edildi.

Bursaspor Yıldıray Baştürk'ü getiriyor
16 Haziran 2017 - 11:07

Spor Toto Süper Lig’de başarısız bir sezon geçiren ve küme düşmekten son haftada aldığı Trabzonspor galibiyeti ile kurtulan Bursaspor, yeni sezona güçlü bir biçimde girmek için hazırlık yapıyor.

Bursa Hakimiyet gazetesinden Süha Gürsoy’un haberine göre, bir süredir sportif direktör arayışında olan yeşil-beyazlı yönetim, başarılı futbol kariyerini yurt dışında noktalayan eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile anlaştı. Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetiminin telefonla temas kurduğu Yıldıray Baştürk’ün, yeşil-beyazlı takımda sportif direktörlük yapma teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Yıldıray Baştürk'ün Bochum'da yaşayan ailesiyle son bir görüşme yapacağı ve bugün Bursa'ya gelmesinin beklendiği öğrenildi.

YILDIRAY BAŞTÜRK KİMDİR?

Futbol kariyerine 1996 yılında Almanya’da başlayan Yıldıray Baştürk, Bundesliga’da Bochum (4 sezon), Bayer Leverkusen (3 sezon), Hertha Berlin (3 sezon), Stuttgart (3 sezon) formaları giydikten sonra aktif futbolculuk hayatını 2010 yılında Premier Lig takımı Blackburn Rovers’ta tamamlamıştı.

Baştürk, A Milli Takım’da da 49 maça çıkarken 2 de gol atmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum