''Çalıştığım en iyi teknik direktör Fatih Terim''

Ülkemizde son olarak Eyüpspor forması giyen Ryan Babel, kariyerinde çalıştığı en iyi teknik direktörün Fatih Terim olduğunu söyledi.

''Çalıştığım en iyi teknik direktör Fatih Terim''
23 Aralık 2023 - 01:59
Ülkemizde bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray, son olarakta Eyüpspor forması giyen Ryan Babel, TivibuSPOR'a verdiği röportajında çalıştığı en iyi teknik direktörleri de açıkladı.

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında da konuşan Babel, Galatasaray'ın kazanmasını istediğini dile getirdi.

Ryan Babel 'Çalıştığın en iyi antrenör kimdi?' sorusuna ''Türkiye'de çalıştığım en iyi teknik direktör bence Fatih Terim. İkinci sıraya Arda Turan, üçüncü sıraya Şenol Güneş'i söylerim'' sözleriyle yanıt verdi.

Derbi hakkında da konuşan tecrübeli isim ''Bu sezon iki takımda çok iyi oynuyor. Çok iyi takımları var. Çok iyi antrenörleri ve oyuncuları var. Umarım Galatasaray kazanır. Ama ikisi arasında kazanma şansları yüzde 50-50. Kadıköy oynamak için zor bir yerdir. Özellikle derbilerde zordur. Fenerbahçe taraftarı takımının arkasında olacaklar. Galatasaray için iş daha zor hale gelecek. Deplasmanda oynamak böyle bir derbide her zaman farklı olur. Umarım Galatasaray'ı negatif olarak etkilemez. Sonuçta bir futbol taraftarı olarak güzel bir maç izlemek istiyorum'' ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum