Can Topsakal Ataman hakkında konuştu

Galatasaray Odeabank'ta bugün yaşanan koç değişikliğinin ardından divan kurulunda konuşan kulübün basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, Ergin Ataman'ı suçladı.

Can Topsakal Ataman hakkında konuştu
14 Haziran 2017 - 15:41

Bugün Galatasaray Odeabank'ta koç Ergin Ataman ile yolların ayrılmasının ardından Erman Kunter'in göreve gelmesi gündeme otururken, Ataman'ın Twitter'dan yaptığı açıklamaların ardından Sarı-Kırmızılılar'da basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal da kulübün divan kurulunda konuştu. 

"5 SENELİK ZARARIN SORUMLUSU ATAMAN"

Ataman ile yaptıkları görüşme hakkında konuşan Topsakal, tecrübeli hocanın ücretsiz çalışma teklifini doğrularken, "Bugün kendisiyle bir araya geldim. Ergin Hoca çok iyi bir antrenördür ancak yaşadığımız 5 senelik zararın sorumlusu kendisidir. Onun döneminde 55 milyon dolar zarar ettiğimizi unutmayalım" ifadelerini kullandı. 

"ERMAN KUNTER KÜÇÜK BÜTÇELERE ALIŞIK"

Topsakal'ın bu konuşmalarının ardından divan kurulunda tepki geldi ve Galatasaraylı yönetici sözlerini, "Ergin Ataman'ın yerine Erman Kunter göreve geldi. Kendisinin çok başarılı olacağına inanıyorum. Bütçemiz 4 milyon Euro'ya indi koçumuz küçük bütçelerle çalışmaya alışık" diyerek noktaladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum