Beşiktaş Şenol Güneş ile anlaşamadı

Tecrübeli teknik adama yeni sözleşme teklif eden yönetim, 2 yıllık kontrat ve yıllık 3 milyon Euro talebi ile karşılaşınca görüşme sonuçsuz kaldı.

Beşiktaş Şenol Güneş ile anlaşamadı
14 Haziran 2017 - 15:30

Beşiktaş yönetimi, görev başında bulunduğu iki sezonda siyah-beyazlı takımı arka arkaya şampiyon yapan teknik direktör Şenol Güneş’le sonraki dönem için yaptığı 2 yıllık sözleşme teklifinden olumlu yanıt alamadı.

31 Mayıs tarihinde, Şenol Güneş’in ilk imzaladığı sözleşmede bulunan 1 yıllık opsiyonu hayata geçiren ve 2017-2018 yılında da deneyimli teknik adamla çalışacak olan Beşiktaş yönetimi, yeni bir sözleşme yapma teklifinde bulundu.

İKİ YILDIR 1.5 MİLYON EURO ALIYOR

Bugüne kadar sözleşmesi ile ilgili tüm görüşmeleri bizzat yapan teknik direktör Şenol Güneş, bu kez menajeri aracılığıyla verdiği yanıtta, iki yıldır 1.5 milyon Euro olan yıllık ücretinin artırılması koşuluyla 2018-2019 yılları için 2 yıllık yeni sözleşme talebinde bulundu.

Yeni sözleşmede Güneş’in yıllık ücretini 2 milyon Euro'ya çıkarma kararı alan Beşiktaş yönetimi, tecrübeli teknik adamdan gelen 3 milyon Euro talebine cevap vermeyince görüşmeden sonuç çıkmadı.
Kaynak: NTV Spor

YORUMLAR

  • 0 Yorum