Candeias: Hep birlikte çok iyi oynadık

Gençlerbirliği'nin Portekizli futbolcusu Daniel Candeias, "Türkiye Ligi gitgide daha da zorlaşıyor" açıklamasını yaptı.

Candeias: Hep birlikte çok iyi oynadık
23 Ekim 2019 - 13:15

Süper Lig'in 8. Hafta maçında Gençlerbirliği'nin deplasmanda Antalyaspor'u 6-0 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldığı maçta 3 gol atarak hat-trick yapan Daniel Candeias, AA muhabirine açıklamalarda buldundu.

Futbola Porto altyapısında başlayan ve kariyerinde Benfica ve Glasgow Rangers formalarını da giyen Candeias, Antalyaspor maçındaki iyi oyun ve galibiyetten dolayı tüm takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Daha önceki maçlarda da iyi oynuyorduk ama bunu bir türlü skora yansıtamıyorduk. Her maçtan önce verdiğimiz demeçlerde, 'bu maçta bir değişim yapacağız' diyorduk. Ancak bunu başarma şansımız olmamıştı. Antalyaspor karşısında bunu farklı bir skorla başarmış olduk" şeklinde konuştu.

Portekizli futbolcu, maç öncesi rahat bir galibiyet beklemediklerini dile getirerek, "Böyle bir sonuç beklemiyorduk. Antalyaspor maçının zor olacağını düşünüyorduk. Antalyaspor iyi oyunculardan kurulu, kaliteli bir ekip. Biz tüm maçlarımıza yoğun bir şekilde konsantre oluyoruz. Her karşılaşmaya 'bu maçı almalıyız' düşüncesiyle başlıyoruz. Bu maça da aynı motivasyonla başladık. Arkasından böyle bir sonuç kendiliğinden ortaya çıktı. Ama tabii ki bizim de sahaya yansıttığımız bir kalite var. Ortaya koyduğumuz bir oyun var" yorumunda bulundu.

Performansıyla galibiyette önemli rol oynayan Candeias, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tabii ki 3 gol atıp 2 asist yapmış olmak beni mutlu ediyor ama bunu diğer arkadaşlarım olmasaydı başarmam mümkün değildi. Diğer arkadaşlarımı da tebrik etmek lazım. Hep birlikte çok iyi oynadık, iyi bir performans sergiledik. O performansın sonucunda alınmış bir galibiyet. Kariyerimde ilk kez hat-trick yaptım. Tabii ki beni çok mutlu eden bir durum. Fakat düşündüğüm şey tamamen bu değil, aynı zamanda takım arkadaşlarımın da başarılı olmasını istiyorum. Onlara asistler ve gollerle katkı sağlamak istiyorum. Takımın başarısı için mücadele etmeye devam ediyorum. Şimdiye kadar kendimizi nasıl hazırladıysak bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum