Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın eli güçleniyor

Denizli deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Yanal sakatlıklarını atlatan futbolcuların performansıyla birlikte kadro genişliğine kavuşmuş oldu.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın eli güçleniyor
23 Ekim 2019 - 13:23 - Güncelleme: 23 Ekim 2019 - 13:53

Yukatel Denizlispor deplasmanından galibiyetle dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal sakatlıklarını atlatan futbolcuların performansıyla birlikte kadro genişliğine kavuşmuş oldu.

Sarı-lacivertli takımda Arnavutluk milli maçında kaburgasında kırık meydana gelen Kaptan Emre Belözoğlu özel bir bandajla Denizli deplasmanında görev yaptı. Rakibinden aldığı darbe sonrası ikinci yarının ortalarında yerini Deniz Türüç'e bırakan milli futbolcunun bundan sonraki maçlar öncesinde de zaman zaman özel program dahilinde çalışarak karşılaşmalara hazırlanacağı ifade edildi.

Takımda sakatlıkları bulunan Max Kruse ve Nabil Dirar'ın durumlarının da iyiye gittiği belirtilirken iki futbolcunun haftasonu oynanacak Konyaspor karşılaşmasında görev yapıp yapmayacakları belirsizliğini koruyor.

Denizlispor karşısında uzun süre forma şansı bulan Serdar Aziz ve Garry Rodrigues'in iyi performans göstermesinin ardından Adil Rami ve Victor Moses'ın da oynayacak duruma geldikleri belirtiliyor.

Sakatların iyileşmesiyle birlikte Ersun Yanal'ın Konyaspor maçı için 23 kişilik maç kadrosunda nasıl bir tercih yapacağı da merak konusu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum