Caner out Hasan Ali in

Milli Takım'da yaşanan Arda Turan krizinin tecrübeli oyuncuya destek verenlerden biri olan Caner Erkin, Kosova maçını tribünde takip etti.

Caner out Hasan Ali in
12 Haziran 2017 - 11:28

Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası için dün Kosova karşısında eleme maçına çıkan ve 4-1 kazanan Ay-Yıldızlılar'da Caner Erkin'in maçı tribünden takip etmesi dikkat çekti. 

İLK 11'DE HASAN ALİ OYNADI

Makedonya ile oynadığımız hazırlık maçının ardından İtalya uçağında Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması olayında söylediği sözlerle gündeme gelen isimlerden biri olan Caner Erkin, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kızağa çekildi. Sağlıklı olduğu dönemde formayı kimseye kaptırmayan tecrübeli oyuncunun yerine dün sahaya ilk 11'de Hasan Ali Kaldırım çıkarken daha sonra da İsmail Köybaşı oyuna girdi. 

ARDA KRİZİNİN YANSIMALARI

Arda Turan krizinin ardından Barcelonalı futbolcuya destek verenlerden biri olan Caner Erkin'in Kosova karşısında kadroda dahi olmaması bu olayda yaşananların yansıması olarak yorumlandı. 

TERİM'DEN CANER İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kosova mücadelesinin ardından uzun bir basın toplantısı yapan Terim, Caner Erkin hakkında, "Caner'in söylediği doğru bir şey değil ancak arkadaşını korumak için bunu yaptığını düşünüyorum. Küfür etmedi ve bunu normal karşılamak lazım" yorumunda bulundu. 

SAĞLIĞINI GERİ KAZANMIŞTI

Beşiktaş'ta ligin ilk yarısında yaşadığı ağır sakatlık sonucu ancak son hafta oynanan Osmanlıspor karşılaşmasına ilk 11'de de çıkabilen Caner Erkin, 90 dakika boyunca sahada kalmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum