Cedi Osman: Lebron'a pas verecek olmak tarifsiz bir duygu

Cleveland Cavaliers'e transfer olan milli basketbolcumuz önemli açıklamalarda bulundu.

Cedi Osman: Lebron'a pas verecek olmak tarifsiz bir duygu
12 Temmuz 2017 - 15:34

Önümüzdeki sezon NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'in formasını giyecek olan milli basketbolcumuz Cedi Osman transferiyle ilgili NTVSpor'a açıklamalarda bulundu.

Cedi Osman'ın açıklamalarının bir bölümü şöyle:

“1 haftadır Amerika'dayım. Cleveland Cavaliers yetkilileri ve oyuncularla vakit geçirdim. Bire bir konuşmalar yaptık. NBA benim her zaman bir hayalimdi. Adım adım gerçekleştirdiğim için çok mutluyum"

 “2 sezondur Cleveland yetkilileri ile konuşuyorduk. Benim onlara çok yardımcı olabileceğimi düşünüyorlar. Takımda hiç genç oyuncu yoktu. NBA benim için yüksek bir tempo olacak. Benden süre aldığım dönemde enerji ve savunmada katkı bekliyorlar. Takımı ateşlememi, havaya sokmamı istiyorlar. Ama özellikle savunmada katkı bekliyorlar.”

 “LeBron James, Kyrie Irving, Kevin Love gibi oyuncularla beraber oynayacak olmak, onlara pas verecek olmak benim için tarif edilemez bir duygu. Bu, çok büyük bir şey. Draft’tan 5 gün önce benimle ilk konuşan takım Cavaliers'ti. Beni 3 yıldır takip ediyorlardı. Onlarla anlaşmak da bir tesadüf sonucu gerçekleşti.”

2015 Draft'ında Minnesota Timberwolves tarafından ikinci tur ilk sıradan seçilen Cedi Osman daha sonra Cleveland Cavaliers'le takas edilmişti. 

4 yıl boyunca forma giydiği Anadolu Efes'teki oyunuyla NBA takımlarının ilgisini çeken Cedi Eylül ayında yapılacak avrupa Basketbol Şampiyonası'nda da Milli Takım'ın önemli kozlarından birisi olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum