Göksel Gümüşdağ Cengiz Ünder'in transferi hakkında konuştu

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder'in transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan, Cengiz’in transferinin yakın zamanda sonlanacağını ifade etti.

Göksel Gümüşdağ Cengiz Ünder'in transferi hakkında konuştu
12 Temmuz 2017 - 16:02

Roma’ya transferinin resmi olarak açıklanması beklenen Cengiz Ünder için, Medipol Başakşehir kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

“CENGİZ TRANSFERİ BUGÜN YARIN BELLİ OLUR”

Göksel Gümüşdağ, Cengiz Ünder’in transferi hakkında “Manchester City ve Roma’nın Cengiz Ünder ile ilgilendiği doğrudur. Görüşmeler devam ediyor. Asbaşkanlarımız Mustafa Saral, Mesut Altan ve İdari Direktörümüz Mustafa Eröğüt bu konuyla ilgileniyor. Bir kısmı İngiltere’de bir kısmı İtalya’da bulunuyor. Cengiz transferinde kısa zamanda netice alınır. Bugün yarın belli olur. Burası kurumsal bir şirket, görüşmeler sonuca vardığında kaça sattığımızı açıklarız. Bize gelen teklifler var. Cengiz’i önemli bir kulübe, bize katkı yapacak şekilde satmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“VISCA’YI VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ”

Başkan Gümüşdağ, Visca transferine de değinerek “din Visca, Başakşehir Futbol Kulübünün 2021 yılına kadar sözleşmeli oyuncusudur. Edin Visca'yı vermeyi düşünmüyoruz. Edin Visca ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum