Cengiz'in maçını Cüneyt Çakır yönetecek

Tecrübeli hakememiz, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda CSKA Moskova ile İtalya'nın Roma arasında 7 Kasım 2018 Çarşamba günü oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

Cengiz'in maçını Cüneyt Çakır yönetecek
05 Kasım 2018 - 15:45 - Güncelleme: 05 Kasım 2018 - 16:05

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Rusya'nın CSKA Moskova ile İtalya'nın Roma takımları arasında 7 Kasım 2018 Çarşamba günü oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

Rusya'nın Moskova şehrindeki Luzhniki Stadyumu'nda TSİ 20.55'te başlayacak mücadelede Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Mustafa Emre Eyisoy'un 4. hakem olacağı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik olarak görev yapacak.

Ali Palabıyık Vidi-PAOK maçında

Öte yandan bir başka FIFA kokartlı hakemimiz Ali Palabıyık, Macaristan'ın Vidi ile Yunanistan'ın PAOK takımları arasında 8 Kasım 2018 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi L Grubu müsabakasını yönetecek.

Macaristan'ın Budapeşte şehrindeki Ferencváros Stadyumu'nda TSİ 20.55'te başlayacak karşılaşmada, Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan yapacak. İbrahim Çağlar Uyarcan'ın 4. hakem olacağı karşılaşmada, Alper Ulusoy ve Yaşar Kemal Uğurlu ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

Halil Umut Meler Gençlik Ligi'nde

FIFA kokartlı hakemlerimizden Halil Umut Meler ise, İtalya'nın Juventus ile İngiltere'nin Manchester United takımları arasında 7 Kasım 2018 Çarşamba günü oynanacak UEFA Gençlik Ligi H Grubu karşılaşmasında görev yapacak. 

İtalya'nın Torino kentindeki Juventus Spor Kompleksi'nde TSİ 18.00'de başlayacak karşılaşmada, Meler'in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Kemal Elmas yapacak.

Müsabakanın 4. hakemi ise İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Ghersini olacak.

Murat Ilgaz'a önemli görev

UEFA Gözlemcisi Murat Ilgaz da, İtalya'nın İnter ile İspanya'nın Barcelona takımları arasında 6 Kasım 2018 Salı günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu karşılaşmasında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

İtalya'nın Milano şehrindeki San Siro Stadyumu'nda oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum