Cenk Ergün Sofiane Feghouli'yi açıkladı

Transferin flaş takımı Galatasaray, Sofiane Feghouli’de sona geldi. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün’den Feghouli açıklaması…

Cenk Ergün Sofiane Feghouli'yi açıkladı
24 Temmuz 2017 - 11:30

Sürpriz Avrupa yenilgisinin ardından Süper Lig’e konsantre olacak olan Galatasaray’da transfer operasyonları devam ediyor. Kadrosundaki eksikleri bir bir gideren sarı-kırmızılılar transferdeki liste başı Sofiane Feghouli’de de sona geldi.

West Ham ile anlaşma aşamasında olan Galatasaray’da sportif direktör Cenk Ergün, menajer Ahmet Bulut’la birlikte beIN Sports’a konuştu.

Ahmet Bulut, “"Görüşmeler devam ediyor. Bir-iki gün içerisinde her şey yüzde 100 netleşir. Burada net bir şey söylemem doğru olmaz ama görüşmeler pozitif” ifadelerini kullanarak transferin sürecini aktardı.

 

“BU SEYAHAT ONUN İÇİNDİ”

Sofiane Feghouli transferinde önemli mesafe kat ettiklerini belirten Ergün, "Transferler kesinleşmeden benim için bir şey konuşmak doğru değil. Görüşmelerimizin olduğu belli, umuyorum mutlu sona ulaşacağız. Feghouli haricinde temaslarımız devam ediyor ama bu seyahatimiz yalnızca onun içindi. Oyuncuyla birebir konuşmalarımız da oldu. Bu hafta transferin biteceğini tahmin ediyorum. Sinan Gümüş'le de ilgili henüz bir gelişme yok ama basına yansıyan birtakım şeyler var. Bu hafta içerisinde onun da durumuna bakacağız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum