Gregory van der Wiel Ada'ya doğru

Disiplinsiz davranışlarıyla Fenerbahçe’deki kredisini bitiren Gregory van der Wiel’e İngiltere’den iki talip çıktı.

Gregory van der Wiel Ada'ya doğru
24 Temmuz 2017 - 11:06 - Güncelleme: 24 Temmuz 2017 - 11:09

Fenerbahçe’deki geleceği merak konusu olan Gregory van der Wiel’in rotası belli oluyor. Aykut Kocaman’ın takıma katılmasıyla birlikte adı gidecekler listesine yazılan Wiel, Premier League’e gidiyor.

Hollandalı teknik adam Frank de Boer’un oyuncuyu Crystal Palace’ta görmek istemesi, oyuncuyu harekete geçirdi. Hollandalı teknik adamla çalışmak isteyen van der Wiel, gelen teklifi değerlendirme niyetinde. Öte yandan Swansea City de oyuncu için temasta. Fenerbahçe, gelecek sezon planlamasında düşünmediği oyuncudan bonservis bedeli elde etmenin hedefinde.

 

TEK ENGEL DAVA

Fenerbahçe’den ayrılmaya sıcak bakan ancak İstanbul’dan ayrılmak konusunda ikilemde olan oyuncunun aklını meşgul eden en büyük engel, iş ortaklığı sonucunda Ümit Akbulut’la yaşadığı davalık olay. Oyuncu, Ümit Akbulut’la anlaşmazlık yaşamış ve 4.4 milyon euroluk dava açmıştı. Davanın sonuçlanmasını ve parasını kurtarmak isteyen Wiel, dava nedeniyle ayrılığa uzak bakıyor.

Avukatlarıyla dava hakkında bir araya gelecek olan Wiel, davanın seyri hakkında bilgi aldıktan sonra transfer için karar verecek. Oyuncu, Swansea’den çok Frank de Boer’un takımı Palace’ta yer almak istediği gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum