Cenk Tosun için 12 milyon Euro

İspanyol basını, Beşiktaş’ın golcü futbolcusunu Valencia'nın istediğini yazdı. Siyah-beyazlı takımda 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Cenk Tosun için pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

Cenk Tosun için 12 milyon Euro
01 Haziran 2017 - 17:25

Süper Lig’de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ın genç golcüsü Cenk Tosun, Avrupa kulüplerinin gündeminden düşmüyor. Yıldız futbolcuya şimdi de La Liga ekiplerinden Valencia’nın talip olduğu öğrenildi.

İspanya basını, Valencia’nın, Beşiktaş’la sözleşmesi 2018-2019 sezonunun sonuna kadar devam eden Cenk Tosun için 12 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığını iddia etti.

PAZARLIK YAPILIYOR

Beşiktaş yönetiminin gelen teklifleri değerlendirdiği, golcü futbolcu ile de bir görüşme yapılarak transferle ilgili fikrinin sorulacağı öğrenildi. Siyah-beyazlıların daha yüksek bir bonservis bedeli karşılığında Cenk Tosun’u gönderebileceği, alınan haberler arasında.

Bu sezon kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan ve Beşiktaş’ta 32’si Süper Lig’de olmak üzere toplam 46 resmi maçta forma giydi. 25 yaşındaki forvet, Süper Lig’de 18, UEFA Avrupa Ligi’nde 3, Şampiyonlar Ligi’nde de 1 gole imza atarak toplamda 22 gole ulaştı.

ALMANYA’DA YETİŞTİ

Beşiktaş’a 2014-2015 sezonunun başında, 4 yıl formasını giydiği Gaziantepspor’dan bedelsiz olarak transfer olan Cenk Tosun, Eintracht Frankfurt altyapısında yetişmişti.

Kaynak: Sabah

YORUMLAR

  • 0 Yorum