Jeremain Lens Beşiktaş'a çok yakın

Fenerbahçe ile kiralık sözleşmesi bugün itibariyle sona eren Hollandalı yıldız siyah-beyazlı formaya doğru gidiyor. Marcelo ve Atiba ile eski takım arkadaşı olan Lens için yönetim Sunderland ile kıyasıya pazarlık yapıyor.

Jeremain Lens Beşiktaş'a çok yakın
01 Haziran 2017 - 17:04

Bu sezon Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, sarı-lacivertli takımla sözleşmesi biterken, Beşiktaş’a doğru yaklaşıyor. Sezon boyunca hem Fenerbahçe taraftarlarının hem de yönetimin beğenisini kazanan ve sarı-lacivertlilerin, bonservisinin bulunduğu Sunderland’den almak istediği Lens için yaptığı görüşmeler olumlu sonuç vermemişti.

Bu sezon Premier Lig’den düşen Sunderland ile 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı futbolcu, İngiliz ekibine geçen sezon başında 17 milyon Euro’luk bonservis bedeli ile Dinamo Kiev’den geçmişti.

TÜM ALTERNATİFLER GÖRÜŞÜLÜYOR

Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş’ın da transfer gündemine aldığı Jeremain Lens konusunda siyah-beyazlıların önemli gelişmeler yaşadığı öğrenildi. Sunderland Kulübü ile 1 yıllık kiralama ya da düşük bir bonservis bedeli ile satın alma dahil tüm opsiyonları görüşen siyah-beyazlıların çok kısa bir süre içinde transferi sonlandırması bekleniyor.




İKİ ESKİ TAKIM ARKADAŞI VAR

Bu arada, siyah-beyazlı takımdan Marcelo ve Atiba Hutchinson’ın eski takım arkadaşları, Ryan Babel’in de Hollandalı olması, Jeremain Lens transferinde Beşiktaş’ın artıları olarak görünüyor. Lens, Marcelo ve Atiba Hutchinson, 2012-2013 sezonunda Hollanda takımı PSV Eindhoven’da aynı takımda forma giymişti. PSV Eindhoven, üç yıldızın birlikte oynadığı sezonu şampiyon Ajax’ın 7 puan gerisinde ikinci sırada tamamlamıştı.

QUARESMA İLE BERABER OYNAYACAK

Siyah-beyazlıların sağ kanatta Ricardo Quaresma’nın takımda kalması halinde dahi görevlendirmek istediği Hollandalı yıldızla ilgili olarak son teklifleri sunduğu ve futbolcuyla anlaşma sağlarken, Sunderland ile olan pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi.

Jeremain Lens bu sezon Fenerbahçe’de asistleri ile dikkat çekti. Hollandalı futbolcu 37 maçta 5 gol atarken, sarı-lacivertli takımda 15 gole de asistleri ile katkıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum