Ceyhun Gülselam: Selçuk İnan'ın kalitesini tartışmam

Galatasaray’ın eski oyuncusu Ceyhun Gülselam’dan açıklamalar geldi. Ceyhun, Selçuk İnan hakkında da konuştu.

Ceyhun Gülselam: Selçuk İnan'ın kalitesini tartışmam
25 Temmuz 2017 - 14:13

Bir dönem Galatasaray forması giyen, Kardemir Karabükspor’un oyuncusu Ceyhun Gülselam’dan, Selçuk İnan açıklaması geldi.

Eski takım arkadaşı Selçuk İnan’ı öven Ceyhun Gülselam’ın açıklamaları şu şekilde:

“SELÇUK İNAN ÇOK ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİ”

"Galatasaray'ın orta sahasında forma giyen Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci'nin kaliteli oyuncular olduğunu düşünüyorum. Yoksa şu an bulundukları yerde olmazlardı. Selçuk ağabey, kariyerinde çok önemli başarılar elde etti. Selçuk İnan'ın kalitesini tartışmam. Tolga da tabii ki öyledir ama onunla birlikte oynamadığım için hakkında bir şey söyleyemem. İkisi de kaliteli oyuncular, bana bir şey söylemek düşmez ama biraz daha sabır gerekir diye düşünüyorum. Taraftarların böyle kötü zamanlarda futbolcuları daha çok desteklemesi gerekir”

“KAS AĞRILARI NEDENİYLE YER DEĞİŞTİRDİK”

"Kamp genel olarak ağır da olsa iyi geçiyor. Slovenya'da yetkilileri uyarmamıza rağmen sahayı hiç sulamadı ve bizlerde de kas ağrıları başladı. Bu nedenle yer değişikliğine gidildi. Avusturya'da hazırlık maçı ağırlıklı bir kamp dönemi geçireceğiz”



“MUTLU ETMEK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ”

“Takım içerisinde iyi anlaşıyoruz, hiçbir problem yok. Geçen yıl iyi bir sezon geçirdik, onun üzerine koyarak daha iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımızı mutlu etmek için çabalayacağız”

“İNŞALLAH A MİLLİ FORMA YİNE NASİP OLUR”

“Öncelikle Kardemir Karabükspor'a katkı sağlamak istiyorum. Ay-yıldızlı forman her futbolcu için gurur kaynağıdır. İnşallah A Milli Takım forması da yine nasip olur”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum