Real Madrid transfer rekorunu Kylian Mbappe ile kırdı! İşte Fransız yıldızın bedeli...

Uzun süredir peşinde olduğu Kylian Mbappe için transfer rekorlarını alt üst eden Real Madrid, Fransız futbolcu için Monaco ile 180 milyon Euro'ya anlaştı.

Real Madrid transfer rekorunu Kylian Mbappe ile kırdı! İşte Fransız yıldızın bedeli...
25 Temmuz 2017 - 13:39 - Güncelleme: 25 Temmuz 2017 - 14:29

Yaptığı transferlerle her yıl çok önemli bir yıldızı kadrosuna katan ve transfer rekoru kıran Real Madrid, bu yaz da Kylian Mbappe ile gündemi sarstı. Eflatun-Beyazlılar, Monaco ile prensip anlaşmasına vardı. 

MARCA DUYURDU

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesinin haberine göre İspanyol devi, Fransız genç yıldız ile Monaco ile 180 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. İki farklı ödeme şeklinin konuşulduğunu belirten İspanyollar, garanti ücretin 150 ila 160 milyon Euro arasında değiştiğini ve bonusun da buna göre 20 ya da 30 milyon Euro olacağını belirtti. 


6 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Kylian Mbappe ile 6 yıllık sözleşme imzalayacak Madrid ekibi, oyuncuya da senelik 7 milyon Euro ödeyecek. 

MORATA VE DANILO'NUN SATIŞI ÖNEMLİ KAYNAK OLDU

Geçtiğimiz günlerde Alvaro Morata'yı 80 milyon Euro'ya Chelsea'ye, Danilo'yu da 30 milyon Euro'ya Manchester City'ye gönderen Eflatun-Beyazlılar, Mbappe transferi için çok önemli bir kaynak yaratmıştı. 

TARİHİN EN PAHALI TRANSFERİ OLDU

18 yaşındaki genç yıldız için Monaco'ya bonuslarla beraber 180 milyon Euro ödemesi beklenen Real Madrid ayrıca tarihin en pahalı transferini yapmış oldu. Geçtiğimiz sezon Juventus'tan Paul Pogba 105 milyon Euro bedelle United'a giderek bu rekoru kırmıştı. Öncesinde de rekor Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo transferleriyle Real Madrid'e aittti. 


TARİHİN EN PAHALI TRANSFERLERİ GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ!


MONACO, HENÜZ ANLAŞMA YOK DEDİ

Marca gazetesinin son dakika geçtiği haber tüm dünyada büyük ses getirirken Sky Sports'a demeç veren Monaco yöneticileri, Mbappe transferinin tamamlandığı haberlerinin doğru olmadığını açıkladı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum