Chelsea 90+4'te kazandı

Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Hafta maçında Atletico Madrid ile Chelsea Madrid'de karşılaştı. Cüneyt Çakır'In yönettiği maçta üç puanı konuk ekip Chelsea 90+4'te kazandı.

Chelsea 90+4'te kazandı
27 Eylül 2017 - 22:47

Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Hafta maçında Atletico Madrid ile Chelsea Madrid'de karşılaştı. Cüneyt Çakır'In yönettiği maçta Chelsea Atletico Madrid'i uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın 40.dakikasında David Luiz'in ceza alanında Hernandez'i çektiği pozisyon sonrası Cüneyt çakır penaltıya hükmetti.

Atışı kullanan Madrid'in Fransız golcüsü Antoine Griezmann ev sahibi Atletico'yu 1-0 öne geçirdi ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda baskısını artıran Chelsea Hazard'ın kornerden gönderdiği topta Alvaro Morata'nın kafa vuruşuyla eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın 90+4'üncü dakikası oynanırken Chelsea organize geliştirdiği bir akında Alonso'nun asistinde Batshuayi'nin golüyle 3 altın puanı kazanan taraf oldu.

Bu sonucun ardından Chelsea 6 puanla grupta liderliğini sürdürürken Roma 4 puanla ikinci sırada yer aldı. 1 puanlı Atletico üçüncü, son sıradaki Qarabag ise puansız olarak yer alıyor.

Roma deplasmanrda kazandı

Grubun bir diğer maçında Roma deplasmanda Qarabag'ı 2-1 mağlup etti. Roma'nın golleri 7.dakikada Manolas ve 15. dakikada Edin Dzeko'dan geldi. Cengiz Ünder'in forma şansı bulamadığı maçta ev sahibi Qarabag'ın tek golünü 28. dakikada kaydeden Henrique aynı zamanda Azeri futbol tarihinin Şampiyonlar Ligi'nde gol atan ilk ismi oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum