United farklı kazandı!

Şampiyonlar Ligi A grubu maçında Manchester United, konuk olduğu CSKA Moskova'yı 4-1 mağlup etti.

United farklı kazandı!
27 Eylül 2017 - 23:20 - Güncelleme: 27 Eylül 2017 - 23:59

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu 2'inci maçında CSKA Moskova evinde, İngiliz temsilcisi Manchester United'ı konuk etti. Maça gollerle başlayan konuk ekip sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Rusya deplasmanından farklı bir galibiyetle ayrılan Manchester United'ın gollerini 4 ve 19' Romelu Lukaku, 27' Anthony Martial (penaltı) ve 57'inci dakikada Henrikh Mkhitaryan kaydetti.

Geçtiğimi yaz transfer döneminde Everton'dan 80 milyon euro karşılığında kırmızı şeytanlara transfer olan Lukaku, bu sezon 8. resmi müsabakasında 9'uncu golünü kaydetti. Morinho yönetimindeki United ise bu sezon oynadığı 8. resmi maçında 7'inci galibiyetini kazanmış oldu.

Ev sahibi ekip CSKA Moskova'nın mücadeledeki tek golü ise 90'ıncı dakikada Konstantin Kuchaev'den geldi.

İngiliz temsilcisi bu galibiyetiyle gruptaki puanını 6'ya yükselterek, 2.maçlar sonucunda haftayı zirvede tamamladı.

Ev sahibi CSKA Moskova ise devler ligine 2-1'lik Benfica galibiyeti ile başlarken evinde aldığı bu sonuçla grup aşamasındaki ilk mağlubiyetini tattı ve -2 averajla 3. sıraya düştü.


Basel, evinde gol oldu yağdı!

A grubunda oynanan bir diğer mücadele de ise Basel evinde Benfica'yı 5-0 mağlup ederek devler ligindeki ilk galibiyetine uzandı. Benfica, Andre Almeida'nın 62.dakikada kırmızı kart görmesi sonucunda 10 kişi mücadele etti.


Halil Mert Afacan / Futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum