Chelsea - Man. City muhtemel 11'ler

Premier League'de 17. hafta maçında Chelsea ile Manchester City kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Chelsea - Man. City muhtemel 11'ler
03 Ocak 2021 - 01:59
Premier League'in 17. haftasında Chelsea ile Manchester City karşı karşıya gelecek.

Stamford Bridge'te oynanacak karşılaşmayı saat 19:30'dan itibaren S Sport'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Zouma, Silva, Chilwell, Kovacic, Kante, Mount, Pulisic, Abraham, Odoi

Manchester City: Steffen, Cancelo, Stones, Dias, Mendy, Rodrigo, İlkay, Mahrez, De Bruyne, Sterling, Agüero

Eksikler

Chelsea: Reece James

Manchester City: Eric Garcia, Kyle Walker, Jesus, Ederson

Takımların son durumu

Sezon başında yapılan transferler sonrası Premier League'de şampiyonluk parolasıyla başlayan Chelsea'nin istikrar konusunda sıkıntıları devam ediyor. West Ham United'ı 3-0 ile geçen Chelsea, 5 gün sonra Arsenal'e yenilmekten kurtulamadı. Son maçta ise Aston Villa duvarını aşamadılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Ziyech, Werner, Pulisic, Havertz gibi oyunculara rağmen gol yollarında sorun yaşamaları Lampard'ı da tartışılır hale getiriyor. 

İyi başlamadı ama hedefe yaklaştı

Premier League'e kötü başlayan Manchester City, son iki maçını kazandı ve yeniden yükselişe geçti. Liverpool'un 7 puan gerisinde olsalar da 2 maç eksikleri olduğunu unutmamak gerekiyor. Chelsea engelini geçmeleri, zirve yarışında önemli bir avantaj olacaktır. Ancak Guardiola'yı 5 oyuncusunun koronavirüse yakalanması da ciddi sıkıntıya düşürüyor.

Manchester City 5-4 önde

Manchester City ile Chelsea arasında oynanan son 10 maçın 1'ii berabere biterken 5 karşılaşmayı Manchester ekibi kazandı. Chelsea ise 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum