Karagümrük - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 16. haftasında Karagümrük ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Karagümrük - Trabzonspor muhtemel 11'ler
03 Ocak 2021 - 01:40
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 16. haftasında Fatih Karagümrük ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park'ta saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fatih Karagümrük: Viviano, Koray, Fatih, Roco, Balkovec, Ndiaye, Biglia, Ramazan, Aatıf, Jimmy Durmaz, Sobiech

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Edgar Ie, Marlon, Baker, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Eksikler

Karagümrük: Jorquera, Zukanovic, Sabo, Ndao

Trabzonspor: Trondsen

Takımların son durumu

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Fatih Karagümrük, evinde oynadığı son 2 maçı da kazanmayı başardı. Geçen haftayı bay geçen İstanbul ekibi, son karşılaşmada Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Karagümrük 14 mücadelede topladığı 21 puanla 7. sırada yer alıyor.

Avcı'nın serisi derbide sona erdi

Sezona beklentinin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor'da üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından Newton ile yollar ayrıldı. Özellikte Kasımpaşa karşısında 3-1 öne geçmişken sahadan puansız ayrılmak, İngiliz teknik adamın sonu oldu. Milli arada Abdullah Avcı ile anlaşan bordo-mavililer, BB Erzurumspor maçında 3 puanla ayrılmayı başardı. Yeni teknik adamla beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor, Ankara'dan galibiyetle tek golle galibiyeti aldı ve 2'de 2 yaptı. Yine de savunma oturtmayı başaran Avcı, henüz hücum konusunda takımını belli bir seviyeye getiremedi. Son hafta Sivasspor'a yarım pozisyon vermelerine karşın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmaktan kurtulamadılar. Avcı'nın öğrencileri, Adana Demirspor'a elenerek de kupada büyük hayal kırıklığı yaşadılar. 
Ancak Karadeniz derbisinde 1-0 geriye düşmelerine rağmen Rizespor'u 2-1 mağlup etmeleri takımı gelecek adına umutlandırırken Hatay deplasmanında zor zorlanmalarına karşın sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmaları yeniden zirveyi hedeflemeleri için ışık oldu.

Son maçta Galatasaray'ı konu keden Karadeniz ekibi, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamadı. Bu sonuçla birlikte Avcı'nın 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Trabzonspor 4-0 önde

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanan son 5 maçın 1'i berabere biterken 4 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. İstanbul ekibi ise henüz galibiyet alamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum