Chelsea - Real Madrid muhtemel 11'ler

Chelsea ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Chelsea - Real Madrid muhtemel 11'ler
05 Mayıs 2021 - 01:22 - Güncelleme: 06 Mayıs 2021 - 02:40
Chelsea ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Stamford Bridge'te oynanacak karşılaşmayı beIN Sports 1 ve beIN Sports Haber'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Chelsea: Mendy, Christensen, Silva, Rüdiger, Azpilicueta, Kante, Jorginho, Mount, Chilwell, Werner, Pulisic

Real Madrid: Courtois, Valverde, Militao, Varane, Nacho, Modric, Casemiro, Kroos, Asensio, Vinicius, Benzema

Eksikler

Chelsea: Kovacic

Real Madrid: Vazquez, Carvajal, Marcelo

Takımların son durumu

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u devirerek yarı final biletin alan ve 2021 yılında yüksek form yakalayan Zidane'ın öğrenciler, La Liga'da son 3 maçta 4 puan kaybetti ve şampiyonluk yarışındaki avantajını kaybetti. Bu kupanın doğal favorilerinden biri olan Madrid ekibi, Liverpool karşısında da turnuvanın gerektirdiği gibi oynamayı bir kez daha başardı. Yarı finalin ilk maçında ise geriye düşmelerine rağmen beraberliği buldular ve tura tutundular.
Avantaj Chelsea'de ama...

Önemli transferlere rağmen sezona iyi bir başlangıç yapamayan Chelsea, Lampard'ın ayrılığı ve Tuchel'in takımın başına geçmesiyle birlikte yeni bir sayfa açtı. Ligde işleri yoluna koyan ve ilk 4 yarışında eli güçlenen Londra ekibi, Devler Ligi'nde de Atletico Madrid ve Porto'yu elemeyi başardı. Bu turun ilk maçında Madrid'de 1-1'lik skoru ceplerine koymalarına karşın karşılarında bu turnuvanın şifrelerini çözmüş bir kulüp olduğunu unutmamaları gerektiği herkes tarafından biliniyor.

Son 6 maçta eşitlik var

Real Madrid ile Chelsea arasında oynanan son 5 maçın 2'si berabere bitti. İspanyol ekibi 2 maçı kazanırken Chelsea'de sahadan aynı sayıda galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum