Man. City - Paris SG muhtemel 11'ler

Manchester City ile Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Man. City - Paris SG muhtemel 11'ler
04 Mayıs 2021 - 01:30 - Güncelleme: 05 Mayıs 2021 - 01:23
Manchester City ile Paris Saint Germain, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Ethiad'da oynanacak karşılaşmayı saat 22:00'den itibaren beIN Sports 1 ve beIN Sports Haber'den naklen yayınlanacak.

Manchester City - Paris SG muhtemel 11'ler
Eksikler

PSG: Bernat, Gueye

Takımların son durumu

Ligue 1'de zirve yarışında son 4 haftaya girilirken Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formalarını giydiği Lille'in gerisinde kalan PSG, Şampiyonlar Ligi'nde özel bir sezon geçiriyor. Son 16 turunda Barcelona'yı rahat bir şekilde saf dışı bırakan Fransız ekibi, çeyrek finalde ise son şampiyonu devirmeyi başardı. İlk maçta rakibini Almanya'ya 3-2 mağlup eden Pochettino'nun öğrencileri, evindeki kayba rağmen yarı final biletini aldı. Ancak Manchester City karşısında Paris'te oynanan mücadelede 1-0'lık skoru koruyamadılar.

Zafere hiç olmadığı kadar yakın

Premier League'de şampiyonluğa çok yakın olan Manchester City, yıllardır hedeflediği ancak başaramadığı Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmış durumda. Barcelona sonrası bu kupayı hiç kazanamayan Pep Guardiola, zafere hiç olmadığı kadar yakın. Manchester ekibi, sahaya ilk maçta aldıkları 2-1'lik galibiyetin avantajıyla çıkacak.

Manchester City önde

Manchester City ile PSG arasında oynanan 4 maçın 2'si berabere bitti. Diğer 2 karşılaşmayı ise Guardiola'nın öğrencileri kazandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum