Chelsea son gün servet ödedi

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea, transfer sezonunun son gününde toplam 66 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Chelsea son gün servet ödedi
01 Eylül 2017 - 11:39

İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea, transfer sezonunun son gününde toplam 66 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Chelsea, 66 milyon euro bonservis bedelini yalnızca 2 futbolcu içi ödedi.

Antonio Conte takviye istedi

Antonio Conte, takımda orta saha ve sağ bek eksiğini kapatmak için son güne dek kulübe baskı yaptı. Conte taleplerinin meyvesini son gün gördü. Transfer süresinin son gününde İngiliz devi, toplam 66 milyon euro bonservis harcadı. Torino'nun sağ beki Davide Zappacosta'ya 28 milyon euro bonservis bedeli ile Chelsea'ye imza attı.


Londra ekibi, Leicester City'nin orta sahası Danny Drinkwater için 38 milyon euro bonservis bedeli ödemek zorunda kaldı. Bu sezon tüm Avrupa'da bonservis bedellerinin 50 milyon euro'nun altına düşmediği bir piyasada her iki transferin de ucuza yapıldığı düşüncesi hakim.

Chelsea'de iki oyuncunun da takıma adapte olması için milli takım arası önemli bir fırsat olarak görülüyor. İngiltere'de Manchester City, Manchester United, Tottenham ve Liverpool'un bu yıl iddialı olması, Chelsea yönetimini transfer yapmaya mecbur bıraktı. Londra ekibi tedbir amacı ile son günde 2 oyuncu takviyesi yapma gereği duydu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum