Fenerbahçe, Dudu transferini netleştiriyor

Fenerbahçe'nin istediği 25 yaşındaki hücum oyuncusu Dudu, kulübü Palmeiras'ı da transfer konusunda ikna etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı ekibe ödeyeceği bonservis ve oyuncunun maaşı netleşmeye başladı.

Fenerbahçe, Dudu transferini netleştiriyor
01 Eylül 2017 - 12:01

Fenerbahçe'nin istediği 25 yaşındaki hücum oyuncusu Dudu, kulübü Palmeiras'ı da transfer konusunda ikna etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı ekibe ödeyeceği bonservis ve oyuncunun maaşı netleşmeye başladı. Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, hücuma takviye yapmak istiyor. Bu isteğini sık sık kulübe bildiren deneyimli hoca, Brezilyalı Dudu'yu kulübe önerdi. 

Fenerbahçe yönetimi, Palmeiras'ın oyuncusunu transfer edebilmek için bir süredir dirsek temasında bulunuyordu. Transfer sezonunun bitimine yakın Palmeiras da indirime yanaşmaya başladı. Transfer pazarlıklarını 10 milyon euro ile başlatan Palmeiras, Fenerbahçe'nin kararlı pazarlıkları sonucu 6 milyon euro'ya kadar indi.

Brezilya ekibi sonraki satıştan kar payı ve 2 milyon euro da bonus talep ediyor. Fenerbahçe'nin bu yeni tekliflere yanıt vermek için süre istedi. Brezilyalı oyuncu Dudu ise İstanbul'a gelmek için can atıyor.


Dudu mevki

Dudu sol açık olarak oynuyor. Ancak 10 numara ve sağ açık olarak da forma giyebiliyor. Deneyimli oyuncu 3 kere Brezilya A Milli Takımı'nın formasını giymeyi başardı. Deneyimli hücum oyuncusu bu sezon Palmeiras forması ile çıktığı 17 maçta 4 gol ve 1 asist üretmeyi başardı. Dudu mevki bakımından değişken bir futbolcu olduğu için oyun içerisinde taktik ve diziliş değişikliklerine kısa sürede uyum sağlayabiliyor.

Dudu'nun başarısız geçen Dinamo Kiev macerası dışında Brezilya dışında hiçbir tecrübesi yok. Brezilya dışında yaşadığı başarısızlık, oyuncunun bonservis pazarlığında önemli bir koz olarak ortaya konuluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum