Choupo-Moting Beşiktaş'ı şaşırttı

Vincent Aboubakar'da maliyete takılan Beşiktaş, golcü arayışlarında Schalke'de kontratı sona eren Choupo-Moting'e yönelmişti ancak Kamerunlu futbolcunun istekleri Siyah-Beyazlılar'ı şok etti.

Choupo-Moting Beşiktaş'ı şaşırttı
09 Haziran 2017 - 10:45

Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci, toplamda da 15. şampiyonluğunu yaşayan Beşiktaş, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon kiralık olarak kadrosunda tuttuğu Vincent Aboubakar için oyuncunun maliyetine takılan Kartal, alternatif olarak Schalke'de sözleşmesi sona eren Eric Maxim Choupo-Moting'i gündemine almıştı. Ancak Kamerunlu futbolcunun istekleri Siyah-Beyazlılar'ı çok şaşırttı. 

3 MİLYON EURO MAAŞ TALEP ETTİ

Fanatik'in haberine göre oyuncunun transferi için temas kuran Beşiktaş yetkililerine Kamerunlu futbolcu çok ağır istekler sundu. Bonservisi olmadığı için 2 milyon euro imza parası isteyen 28 yaşındaki forvet, yıllık ücret olarak da 3 milyon euro talep etti. 

BEKLENTİLERİN ÇOK ÜZERİNDE

Oyuncuyla yıllık 2-2.5 milyon euro bedelle anlaşmayı bekleyen yönetiminin, Kamerunlu'nun teklifi karşısında indirim talep ettiği belirtildi. Ancak burada da Mario Gomez'i örnek gösteren Choupo-Moting'in, "Bu rakamları Mario Gomez'e ödemiştiniz, biz de talep ediyoruz" dediği iddia edildi. 

PERFORMANSI SORU İŞARETİ

Bu sezon Schalke formasıyla 23'ü ilk 11 olmak üzere 30 maça çıkan Maxim Choupo-Moting, 2 gol atıp 5 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum