Tudor altın jenerasyonu hazırlıyor

Galatasaray’da gençleştirme operasyonu için düğmeye basılıyor. Hırvat teknik direktör Igor Tudor, altın jenerasyon olarak adlandırılan U-17 Takımı’ndan Atalay Babacan, Ozan Kabak, Yunus Akgün ve Abdussamed Karnucu’yu yeni sezonda kadroya dahil etmeyi planlıyor.

Tudor altın jenerasyonu hazırlıyor
09 Haziran 2017 - 10:43

Sarı-kırmızılılar, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, bir yandan da geleceğin takımını oluşturma telaşında. 

Hem takımın yaş ortalamasını düşürmek, hem de transfere harcanan bütçeyi indirmek hem de geleceğini garanti altına almak adına genç oyunculara yöneliyor. 

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı finale yükselen U17 Milli Takımı’nın 4 genç yeteneğini Igor Tudor kadroya alma kararı verdi. Hırvat teknik adam, Galatasaray’ın yaz kampına 17 yaşındaki 4 futbolcuyu da götürecek. 

YURT DIŞI KAMPINA GÖTÜRÜLECEKLER

Sarı-kırmızılılarda, Atalay Babacan, Ozan Kabak, Yunus Akgün, Abdussamed Karnucu’nun Igor Tudor’un kafile ile kampa götürmeye hazırlandığı gelen haberler arasında. Skorer’in haberine göre, sarı-kırmızılı yönetim de Hırvat hocanın raporu doğrultusunda bu futbolcuları profesyonel yaptığı öğrenildi. 

Böylece 19 Haziran’da sezonu açacak olan Galatasaray, 28 Haziran’da yurt dışı kampı için Slovakya’ya gidecek. Galatasaray’da Tudor da altın jenerasyon olarak gösterilen 2000 doğumlu 4 isme de şans verecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum