Christian Eriksen hepimizi korkuttu!

EURO 2020'de Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçta Christian Eriksen fenalaşarak yere yığıldı. UEFA, maçın ertelendiğini ve Eriksen'in durumunun stabil olduğunu açıkladı. Danimarka Futbol Federasyonu da yıldız futbolcunun uyanık olduğunu duyurdu.

Christian Eriksen hepimizi korkuttu!
12 Haziran 2021 - 20:06 - Güncelleme: 12 Haziran 2021 - 20:37
EURO 2020'de, Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçta Christian Eriksen fenalaşarak yere yığıldı. 

EURO2020'de Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan karşılaşmada Christian Eriksen bir ande kendini yerde buldu. Bilincini kaybedip bayılan Christian Eriksen'e sağlık görevlileri hemen müdahale etti.

Sağlık ekiplerinin yaklaşık 10 dakika boyunca müdahale ettiği Eriksen'e kalp masajı da yapıldı.

Uzun süren müdahalenin ardından Eriksen sedye ile tüm futbolcular ve teknik ekibin eşliğinde soyunma odasına götürüldü. Yaşanan olay herkesi üzüntüye boğarken, Eriksen'in saha kenarına taşınırken gelen bir fotoğrafı, futbolseverleri biraz olsun umutlandırdı.
UEFA maçın ertelendiğini açıkladı

Yaşanan bu olayın ardından UEFA Danimarka ile Finlandiya arasındaki maçın ertelendiğini açıkladı. UEFA aynı zamanda Eriksen'in durumunun stabil olduğunu ve Danimarkalı oyuncunun hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Danimarka'dan iyi haber

Danimarka Futbol Federasyonu ise yüreklere su serperken Eriksen'in uyanık olduğunu ve hastanede kontrollerin yapıldığını belirtti.

Christian Eriksen'in eşi Sabrina Kvist Jensen de sahaya inerken Kjaer ve Schmiechel, Jensen'e destek oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum