'Çilek'ler için paraya kıyacağız

Fransız teknik adam Paul Le Guen ile prensipte anlaşan Bursaspor'da başkan Ali Ay, “Bir 'çilek' santrfor düşünüyorum. Orta sahaya da iyi bir 6 numara, o da 'çilek' olabilir. Bu sene paraya kıyacağız” diyerek bu sezon üzdükleri taraftarın yüreğine su serpti.

'Çilek'ler için paraya kıyacağız
14 Haziran 2017 - 10:36

Transfer çalışmalarının sürdüğü Bursaspor’da başkan Ali Ay, anlaşma sağladıkları teknik direktör Paul Le Guen ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını söyledi. 

DEFANS SİL BAŞTAN

Başkan Ay, takımda kaleci Harun Tekin ile Aziz Eraltay hariç geri dörtlünün olduğu gibi değişeceğini ifade ederek, “Geri dörtlü çok önemli. Ne çektiysek oradan çektik. İki kanat mutlak alınacak. Bir tane çilek santrfor düşünüyorum. Orta sahaya da iyi bir 6 numara, o da çilek olabilir. Bu sene paraya kıyacağız. Bu projeler gerçekleştikten sonra Bursaspor'un sırtı yere gelmez” şeklinde konuştu.

“ALLAH BİZE DERS VERDİ”

Bursaspor Başkanı Ali Ay, ligin son haftasında deplasmanda 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçında sevindiklerini ancak bir o kadar da üzüldüklerini vurguladı. 

Ligden düşme tehlikesini yaşamak zorunda kaldıklarını anlatan başkan Ali Ay, “Yanımdaki arkadaşlara 'Allah bize ders verdi' dedim. Bursaspor camiası öyle bir camia olmuş ki dedikodu, çekememezlik, birbirinin kuyusunu kazma, sadece laf üreten arkadaşlar, eleştiriler yapan arkadaşlar, para vermeyenler burada” dedi. 

Ay, yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinde kulübün borcunun 300-305 milyon lira olduğunu belirterek, kısa vadeli borcun ise 209 milyon liradan 90 milyon liralara düştüğünü belirtti. 

“PROSİNECKİ MAALESEF OLMADI”

Ay, Prosinecki konusuna da değinerek, “Maalesef olmadı. 6 aydan beri Bursaspor'u takip ediyordu. Çok gelmek istiyordu ama elimizde ondan daha üst seviyede olan hocalar da vardı. Onların birisiyle görüşülüyor. Büyük ihtimalle gelecek hafta ortasına kadar hoca konusunu halledeceğiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Yeni Fransız teknik direktör (Paul Le Guen) için ‘İki seneden beri çalışmıyor’ deniyor. Baksınlar, daha yeni Nijerya Milli Takımı'nı bırakmış. Biraz daha bilgi alsınlar” diyerek sözlerine nokta koydu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum