Clichy'de gülen taraf Galatasaray

Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Gael Clichy transferinde gülen taraf sarı-kırmızılı ekip oldu.

Clichy'de gülen taraf Galatasaray
18 Haziran 2017 - 14:06

Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda’yı kadrosuna katan Galatasaray, bir başka Fransız oyuncuyu kadrosuna katmanın eşiğinde.

Menajerler vasıtasıyla 1 aydır görüşme halinde olan Galatasaray, Cenk Ergün’ün el sıkışmasıyla transferde sona geldi. 31 yaşındaki oyuncunun gelecek hafta İstanbul’a sağlık kontrollerinden geçmek için geleceği ifade edildi.

Galatasaray, bu transfer için oyuncuya imza parasının yanı sıra yıllık 3 milyon euro da garanti ücret verecek. Anlaşmanın 3 yıllık sağlanacağı gelen bilgiler arasında yer alırken, tarafların önümüzdeki hafta transferi sonlandıracağı belirtildi.


KAMPA YETİŞECEK

Galatasaray’ın 28 Haziran’da başlayacak olan Slovakya kampına yetiştirilmesi düşünülen oyuncu için bu hafta transferde yoğun mesai yapılacak.

ABDULLAH AVCI BİZZAT AÇIKLADI

Clichy ile ilgilendiklerini ve oyuncuya teklif ilettiklerini dile getiren Abdullah Avcı, “Clichy ile görüşmeler oldu. Çok önemli bir kariyeri var. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin talip olduğunu duydum. Bizim rakamlarla diğer takımların rakamları farklı. Bir teklif yaptık ve ondan sonra gelişme olmadı. Zaman içinde ne  olacağını göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum