Emre Mor'a bir teklif daha

Gelecek sezonda izleyeceği yol büyük merak konusu olan Emre Mor’a bir teklif de Ada’dan geldi.

Emre Mor'a bir teklif daha
18 Haziran 2017 - 13:57

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan genç oyuncu Premier Lig’den Liverpool’un yanı sıra Southampton da takibinde.

Gelecek sezon planlamasında daha fazla süre almak istediğini belirten Mor, düşünülmemesi durumunda kiralık olarak takımdan ayrılmak istiyor. Oyuncunun bu talebi kamp döneminin ardından netlik kazanacak olsa da kulübe gelen teklifler artıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Emre Mor’a talip olan Liverpool bekleyişe geçmiş, oyuncunun durumunu kaynaklardan takip etme kararı almıştı. Southampton da bu transfere dahil olması iki kulüp arasında yaşanan Virgil van Dijk krizini daha da arttıracağı şeklinde yorumlandı.


ÖZCAN AÇIKLADI

Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan, “Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor. Ama üç kulüp, Dortmund'a henüz teklif yapmadı. Çünkü bizim kararımızı bekliyorlar. Üçünün de düşüncesi Emre'yi kiralamak. Zaten bonservis bedelini ödemeleri mümkün değil" ifadelerini kullanarak transferin seyrini belli etti.

Özcan, "Dortmund, başka bir kulüpte kiralık oynamasına da kesinlikle karşı değil. Bu yüzden başka kulüplerle görüşmemize izin verdi. Emre milli takımdan yeni döndü. Oturup, konuşacağız ve bir karar vereceğiz. İspanya ve İngiltere'den bize ve Dortmund'a teklifler yapıldı” diyerek oyuncuya gelen teklifleri doğruladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum