'Çok daha farklı olacak'

Moldova'yı hazırlık maçında 2-0 mağlup eden A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Çok daha farklı olacak'
03 Haziran 2021 - 22:23 - Güncelleme: 04 Haziran 2021 - 00:48
A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, 2-0'lık Moldova galibiyeti sonrası konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Şenol Güneş, "Oyun önemliydi. Oyun üstünlüğünün bizde olması normaldi. Biz eksik olan taraflara bakacağız. İtalya maçı tamamen farklı olacak. Burada savunma yapan takıma karşı oynadık. Biz savunmaya karşı neler yapabileceğimizi görmek istedik." dedi.

'Daha coşkulu olacaktır'

EURO2020'de oynanacak ilk maçı hakkında da yorum yapan Güneş, "Bu ve geçen maçta sayıları az da olsa tempolu, iyi oynayan oyuncular vardı. İtalya maçı daha heyecanlı ve coşkulu olacaktır. O yüzden farklı bir oyun olacağını bekliyorum. Her gün, aşama aşama daha iyi olmayı bekliyorum. İtalya maçında inşallah olur. Olmazsa da diğer maçlarda olacak" şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam sözlerini "Çağlar'ın fizik olarak bir sıkıntısı yok. Merih Demiral'ın oynamasında yarar var, Ozan Kabak da sakatlık sonrasında az oynadı. Kaan'ı ortada görmek istedim. Mert'in de formundan dolayı orada nasıl durduğunu merak ettim." ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum