Cristiano Ronaldo cezaevine mi girecek

İspanya’da 14.75 milyon Euro vergi kaçırmakla suçlanan Real Madrid’in yıldız oyuncusu hakkında avukatları açıklama yaptı.

Cristiano Ronaldo cezaevine mi girecek
14 Haziran 2017 - 13:23

İspanya’da vergi kaçırmakla suçlanan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun avukatları son durumu ile ilgili açıklama yaptı. Madrid Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada 2011 ile 2014 yılları arasında imaj gelirlerinden 14.75 milyon Euro vergi kaçırmakla suçlanan Portekizli futbolcunun, dava açılması halinde 1 ile 5 yıl arasında değişen hapis cezasıyla yargılanacağı belirtilmişti.

RADYOYA KONUŞTULAR

Yıldız oyuncunun avukatları, İspanyol radyosu Cadena Ser'e açıklama yaparak iddialarla ilgili konuştu. Ronaldo'nun savunmasını üstlenen avukatlık şirketinin temsilcileri Jose Maria Alondo ve Luis Briones, yöneltilen mali suçlamaların doğru olmadığını savundu.

Avukatlar, “Ronaldo için ortaya atılan vergi kaçırma suçlaması çok üzücü” derken şu açıklamaları yaptı: “İspanya'daki yasal tüm zorunluluklarını yerine getirmiş bir kişinin savunmasını yapıyoruz. Müvekkilimiz, vergi kaçırdığı iddialarında tamamen suçsuzdur.

GEREKENDEN FAZLA ÖDEDİ

Tüm gerekliliğini yerine getirdiği gibi, aslında ödemesi gerekenden daha fazla bir vergi ödemiştir. Bunlar çok özel hukuk eğitimi gerektirmeden açık bir şekilde ortadadır. Cristiano tamamen suçsuz. Onu cezaevinde görme riski kesinlikle yok.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum