Beşiktaş'ın şampiyonluk balosu 6 Temmuz'da

Four Seasons Oteli’nde gerçekleştirilecek baloda biletler 1000 dolardan başlayacak. Geceden kulübe en az 500 bin dolar bekleniyor.

Beşiktaş'ın şampiyonluk balosu 6 Temmuz'da
14 Haziran 2017 - 13:09

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, kutlamalarını sürdürüyor. Ligin son haftasında 3 Haziran Cumartesi günü Vodafone Park’ta oynanan Osmanlıspor maçı ile kupasını alan ve gün boyu taraftarla futbolcuların kutlamaları gerçekleştirilmişti.

Daha önce, “Ramazan ayında şampiyon olursak bazı kutlamaların ramazan sonrasında yapacağız” diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın dediği gibi, şampiyonluk balosunun da 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.

FİKRET ORMAN’DAN ÇAĞRI

Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesinden de açıklanan programa göre 6 Temmuz perşembe günü Four Seasons Oteli’nde yapılacak baloda siyah-beyazlı camianın önde gelen isimleri bir araya gelerek şampiyonluğu kutlayacak.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, balonun biletlerinin fiyatının 1000 dolardan başlayacak; geceden kulübe en az 500 bin dolar gelir bekleniyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beşiktaş olarak şerefimizle oynayıp, hakkımızla kazanarak hem futbolseverlerin kalplerine hem de lige damga vurduk. Üst üste ikinci kez şampiyon olup, üçüncü yıldızımızı taktık. Şimdi hepimiz için kutlama zamanı. Camiamızı şampiyonluk balomuzda buluşmaya ve şampiyonluğumuzu da hakkıyla kutlamaya davet ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum