Cristiano Ronaldo'dan şok karar

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, İspanya'dan ayrılmak istiyor.

Cristiano Ronaldo'dan şok karar
16 Haziran 2017 - 12:02 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 12:28

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst üste iki kez zafere ulaşan bu yıl La Liga'yı da kazanan ve duble yapan Real Madrid'de ulaşılan başarının en önemli mimarlarından Cristiano Ronaldo, hakkında açılan vergi kaçırma soruşturmasından dolayı İspanya'dan ayrılmak istiyor. 

REAL'DE OYNAMAK İSTEMİYOR

Portekiz'in en önemli gazetelerinden Abola'da çıkan habere göre Portekizli yıldız kariyerine artık İspanya'da devam etmek istemiyor. Hakkında açılan vergi kaçırma soruşturması sebebiyle çok üzülen ve artık Real'de oynamak istemediğini belirten 32 yaşındaki yıldız, Manchester United ve PSG'nin transfer listesinde yer alıyor. 

"EN İYİ CEVAP, SESSİZ KALMAKTIR"

Ayrıca geçtiğimiz gün hakkında açılan soruşturmanın ardından Instagram'dan bir paylaşım yapan Cristiano Ronaldo, "Bazen en iyi cevap, sessiz kalmaktır" ifadelerine yer vererek yaşananlar hakkında yorum yapmamayı tercih etmişti.


12 KUPA KAZANDI

2009 yılında o dönemin transfer ücreti rekorunu kırarak Manchester United'dan Real Madrid'e transfer olan Cristiano Ronaldo, burada üçü Şampiyonlar Ligi olmak üzere 12 kupa kazandı. Ayrıca 32 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz yaz Portekiz ile EURO 2016'da da şampiyonluk sevinci yaşadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum