Antalyaspor Başkanı Casillas'ı doğruladı

İtalya’da Milan ve Inter kulüpleri ile görüşmeler yapan başkan Ali Şafak Öztürk, ““Jose Sosa, Kucka ve Paletta, üzerinde çalıştığımız isimler. Casillas bizim hayalimiz. Bütçemiz içinde transfer etmeyi deneyeceğiz” dedi.

Antalyaspor Başkanı Casillas'ı doğruladı
16 Haziran 2017 - 11:59 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 12:08

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonun flaş ekiplerinden Antalyaspor, gelecek sezon için de çok iddialı hazırlanıyor. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, İtalya’da transfer görüşmeleri için çeşitli temaslarda bulunurken, almayı planladığı oyuncuları da açıkladı.

Ajansspor’un haberine göre, Öztürk, transfer gündemine bomba gibi düşen, kaleci Iker Casillas’ın Antalyaspor’a gelmesi için çalıştıklarını da doğruladı. Real Madrid’de 16 yıl eldiven giyen ve son iki sezondur Porto’da oynayan Iker Casillas’ın Portekiz ekibiyle sözleşmesi sona eriyor.

Transfer dönemi resmen başlamadan önce geçen sezon da kiralık olarak oynayan Salih Dursun için Galatasaray’la yeniden anlaşan, Menez ve Aydın Karabulut ile sözleşme imzalayan Antalyaspor, yeni hedefleri için yol alıyor.

GARDI İLE BİRLİKTE GÖRÜŞÜYORLAR

Başkan Ali Şafak Öztürk, İtalya’da Samuel Eto’o’nun menajeri George Gardi ile birlikte Inter ve Milan kulüpleri ile görüşmeler yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“Jose Sosa, Kucka ve Paletta, üzerinde çalıştığımız isimler.  Milan'ın harika oyuncuları var.  İsim vermek istemiyorum ancak iki tarafın da yararına olacak fikir alış verişinde bulunduk. Casillas bizim hayalimiz. Bütçemiz içinde transfer etmeyi deneyeceğiz.”


MAICON’U DA AÇIKLADILAR

Bu arada Antalyaspor, bugün, Brezilyalı forvet oyuncusu Maicon’un transferini de açıkladı. Futbol kariyerine 2008 yılında Brezilya’nın Fluminense takımında başlayan 27 yaşındaki forvet oyuncusu, 2009-2010 sezonundan bu yana Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyiyor.

Geçen sezon Lokomotiv Moskova formasını 28 maçta giyen Maicon, 6 gol atmış, takımı ile Rusya Kupası’nı kaldırmıştı.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum