Cristiano Ronaldo ile yüz yüze görüşeceğim

Real Madrid başkanlığına yeniden seçilen Florentino Perez, takımdan ayrılmak isteyen Portekizli yıldızla özel bir görüşme yapacağını belirterek ekledi: “Cristiano, Real Madrid’den ayrılacaksa, bunun bedeli 1 milyar Euro’dur.”

Cristiano Ronaldo ile yüz yüze görüşeceğim
20 Haziran 2017 - 10:11

Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonu olan Real Madrid’in ve dünya futbolunun en önemli yıldızlarından Cristiano Ronaldo’nun ayrılık haberlerini İspanyol kulübünün başkan Florentino Perez yorumladı.

Real Madrid’de yeniden başkanlığa seçilen Florentino Perez, Cristiano Ronaldo ile ayrılığı konusunda henüz görüşme yapmadıklarını söyledi. Real Madrid Başkanı, bu konudaki çeşitli yorumlara karşın, Portekizli yıldızın takımdan yalnızca serbest kalma bedeli olan 1 milyar Euro karşılığında ayrılabileceğini açıkladı.

“GAZETELERDEN ÖĞRENDİM”

Günlerdir Avrupa basınını meşgul eden Ronaldo-Real Madrid ayrılığında devreye başkan Florentino Perez girdi. Oyuncusuyla henüz bu konu hakkında görüşmediğini belirten başkan, “Gazeteler onun gitmek istediğini söylüyor. Ne olup bittiğini anlamak için yüz yüze konuşmalıyız” dedi.

“AYRILACAKSA, BEDELİ 1 MİLYAR EURO”

Öte yandan bu toplantıda da Portekizli futbolcunun gitme isteğini yinelemesi halinde tavrının ne olacağı da sorulan Florentino Perez, “Hayatın ne getireceği belli olmaz ancak Cristiano, Real Madrid’den ayrılmak istiyorsa bunun bedeli 1 milyar Euro’dur” diyerek spekülasyonlara nokta koydu.

“CRISTIANO PARAYLA İLGİLENMEZ”

Oyuncusuna para konusunda güvendiğini de açıkça belirten başkan, “Cristiano asla parayla ilgilenmez. Onun aklında yalnızca en iyisi olmak vardır. Eğer Ronaldo kulüpten ayrılacaksa, sebebi kesinlikle para değildir” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum