Fenerbahçe için flaş Dias gelişmesi

Sarı-Lacivertliler'in Nabil Dirar'ın ardından Monaco'dan istediği bir başka isim Gil Dias için kiralama teklifi yapıldığı ve kararı teknik direktör Leonardo Jardim'in vereceği iddia edildi.

Fenerbahçe için flaş Dias gelişmesi
20 Haziran 2017 - 09:59 - Güncelleme: 20 Haziran 2017 - 10:05

Transferde en hızlı ekiplerden biri olan Fenerbahçe; Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'ı kadrosuna dahil etmişti. Eksikleri gidermek için çalışmaları sürdüren Sarı-Lacivertliler, bu üç oyuncunun ardından Monaco forması giyen Gil Dias için de kiralama teklifi yaptı. 

KARARI HOCA VERECEK

Fanatik'in haberine göre Monaco'ya oyuncu için 1 yıllık kiralama teklifi yapan Fenerbahçe, teknik direktör Leonardo Jardim'in kararını bekliyor. Zira Bernardo Silva ve Nabil Dirar'ı kaptıran tecrübeli teknik adamın kadro yapısına göre Gil Dias için karar vereceği aktarıldı. 

GELMEK İSTİYOR

Habere göre geçtiğimiz sezonu Portekiz ekibi Rio Ave'de kiralık olarak geçiren Gil Dias'ın daha büyük bir kulüpte oynamak istediği ve bu sebeple Fenerbahçe'ye gelmek istediği belirtildi. 

OPSİYON OLMAYACAK

Fransız ekibinde teknik direktör Leonardo Jardim'in Portekizli oyuncunun kiralanması konusunda olumlu rapor vermesi ihtimalinde Monaco'nun oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayacağının altı çizildi. 

12 GOLE KATKI YAPTI

Geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Rio Ave'de top koşturan 20 yaşındaki oyuncu, 38 maça çıkarken 8 gol atıp 4 de asist yapmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum