Cristiano Ronaldo'nun en sevdiği lig!

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'ni oldukça seviyor. Zaten bu turnuvanın en golcü ismi olmasından da bunu anlayabiliyoruz. Galibiyet sayıları da bize çok şey anlatıyor.

Cristiano Ronaldo'nun en sevdiği lig!
30 Eylül 2021 - 17:24
Cristiano Ronaldo, kırılmadık çok az rekor bırakmış durumda. Şampiyonlar Ligi'nde en çok maça çıkan, en çok gol atan ve en çok maç kazanan futbolcu ünvanlarının hepsi Ronaldo'nun elinde.

Manchester United'ın Villarreal'i 2-1 yendiği maçın 90+5. dakikasında galibiyeti getiren golü atan Cristiano Ronaldo, böylece Şampiyonlar Ligi'ndeki 113. galibiyetini aldı.

Tek başına Juventus'u geride bıraktı

Ronaldo'nun tek başına Şampiyonlar Ligi'ndeki aldığı galibiyet sayısı, dünya devleriyle yarışıyor. 113 kez bu turnuvada kazanan Ronaldo, tarihi başarılarla dolu Juventus'u tek başına geride bırakmış durumda. Ronaldo'nun 113 zaferine karşın Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde 106 galibiyeti var.

Manchester United'ın 122, Bayern Münih'in 153, Barcelona'nın 156, Real Madrid'in ise 166 Şampiyonlar Ligi galibiyeti olduğunu düşünecek olursak Cristiano Ronaldo'nun ne kadar üstün bir başarı yakaladığını daha iyi anlayabiliriz.

Burası Şampiyonlar Ligi, veya başka bir deyişle Cristiano Ronaldo'nun ligi...

YORUMLAR

  • 0 Yorum