Cristiano Ronaldo'nun kadro dışı kararına yanıt!

Manchester United'ın Chelsea maçının kadrosunda yer almayacağını açıkladığı Cristiano Ronaldo, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Cristiano Ronaldo'nun kadro dışı kararına yanıt!
20 Ekim 2022 - 21:00 - Güncelleme: 21 Ekim 2022 - 10:23
Manchester United, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Chelsea maçının kadrosunda yer almayacağını açıkladı. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra Cristiano Ronaldo da konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Cristiano Ronaldo'dan kadro dışı cevabı

Portekizli yıldız yaptığı açıklamada ''Kariyerim boyunca rakiplerime ve antrenörlerime her zaman saygılı davranmaya çalıştım. Hiç değişmedim. Baskıya boyun eğmek bir seçenek değil. Burası Manchester United ve birlik içinde durmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Neler yaşanmıştı?

Premier League'in 12. haftasında Manchester United, Tottenham'ı 2-0 mağlup ederken, maça sahada süre almayan Cristiano Ronaldo damga vurdu.

Cristiano Ronaldo, karşılaşma bitmeden soyunma odasına gitti. Maça yedek kulübesinde başlayan Portekizli yıldız, oyuna alınmamasına tepki göstererek 89. dakika oynanırken soyunma odasını yolunu tuttu.

Maç sonu Manchester United Menajeri Erik ten Hag konuyla ilgili konuşurken ''Maçları 90 dakikadan fazla düşünürsünüz, bence en iyisi bu şekilde başlamak. Tottenham'ın savunmada çok rahat olduğunu biliyorsunuz. Bu yüzden iyi prese ihtiyacımız var. Böylece hızlı bir takım bu presi yapabilir. Tabii ki sonunda Cristiano'ya da ihtiyacımızın olduğunu biliyoruz'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum